HISTORIEN OM FUGLSØGAARD

Fuglsøgaard er en økologisk familie drevet gård, som ligger i sønderjylland (Hejsager ved Haderslev). På Fuglsøgaard sælges kød fra deres økologiske Galloway samt pølser mm., som indeholder kød fra Fuglsøgaard.

Her er økologi, kvalitet og bæredygtighed højt prioriteret. Fuglsøgaard kombinerer naturen med produktion af økologiske kvalitetsfødevarer med fokus på sundhed og ernæring, hvilket afspejler sig i de produkter, som gården producerer.

Produktion af økologiske højkvalitetsfødevarer:
• Naturplejekød
• Gamle kornsorter (ølandshvede, purpurhvede, spelt,)
• Glutenfri havre

Regenerativt landbrug med stor fokus på jordens liv og frugtbarhed.

For os er det vigtigt at skabe en naturlig og gennemskuelig proces fra kalv til kød (jord til bord). Forbrugeren kan åbent og ærligt følge dyrenes trivsel på marker og enge omkring Fuglsøgaard, hvilket er med til at fremme en bedre synergi og tillid mellem os og vores kunder.

Ideologien bag Fuglsøgaard er, at kombinere naturen med produktion af kvalitetsfødevarer, hvilket gør Fuglsøgaard til det naturlige valg. Vi har skabt en fødevareproduktion baseret på naturens præmisser, hvor der hele tiden arbejdes på, at fremstille fødevarer efter de naturlige kvalitetsparametre, som sundhed og ernæring – samt ikke mindst fødevaresikkerhed.

BIODIVERSITET

Alle dyrene hos Fuglsøgaard udfører naturpleje. På den måde er vi med til at sikre biodiversiteten. Det mener vi er godt landbrug.

TRYK FOR AT LÆSE MERE

MÆRKNINGER

Det vi siger er det vi gør. Du finder alle vores anmærkninger her

FAMILIELANDBRUGET

- 3. generation på gården

Mette og Rasmus Skau er 3. generation på Fuglsøgaard og sammen har de børnene Ella på 8 år, Emil på 5 år og Erik på 2 år.

Rasmus er uddannet agrarøkonom og Mette er dyrlæge, men hjælper også til hjemme på gården. For Rasmus og Mette er Fuglsøgaard et familieprojekt, hvor alle er med – selv børnene.

De er begge to vokset op på en gård på landet, og har derfor en realistisk, fornuftig og positiv tilgang til livet på landet. De har begge to ikke været i tvivl om, at drømmen var ”langt ude på landet”.

Sammen har de skabt Fuglsøgaard, hvor du som forbruger kan købe økologiske fødevarer med god samvittighed.